Slimfit Afvallen in Amersfoort

De cursus SlimFit helpt u om af te vallen door een combinatie van verstandig eten en bewegen. De cursus duurt 12 weken, waarbij u 2 keer per week een training volgt in het trainingscentrum Fitforum Amersfoort. Het gaat hierbij om 12 begeleide trainingen van een uur en 12 onbegeleide trainingen. De trainingen zijn onder begeleiding van een sportfysiotherapeut.

De groep

De groep bestaat uit maximaal 12 personen. Zo is er meer ruimte voor gerichte aandacht en betere controle. Een groepstraining duurt 60 minuten en u wordt iedere week op hetzelfde tijdstip gewogen.

De cursus

De cursus bestaat uit 12 begeleide trainingen van 60 minuten, 12 weegmomenten en verschillende consultmomenten met een voedingsconsulente. Daarnaast krijgt u een hartslagmeten in bruikleen, ontvangt u een cursusboek met voedingsrichtlijnen en controlelijst en een controlelijst om het gewicht en vetpercentage bij te houden. Deze is niet verplicht, maar wel bij de prijs inbegrepen.

De voedingsconsulente

Er zijn drie consulten met een voedingsconsulente Fleur van InFitnity bij de cursus inbegrepen. Elk van een kwartier. In de eerste week bepaalt de voedingsconsulente uw streefgewicht. Het streefgewicht is het gewicht waar binnen 12 weken op reële wijze naartoe gewerkt kan worden. Na de 6e week komt de voedingsconsulente voor controle en advies. En tijdens de laatste training heeft u een persoonlijk evaluatiegesprek met de voedingsconsulente.

Trainingstijden en tarieven Slimfit

Slimfit trainingen worden op verschillende dagen en tijden gegeven.
Alle trainingstijden van Slimfit in Amersfoort hebben wij voor u op een rij gezet.
Bent u benieuwd naar de prijzen?
Bekijk de prijslijst! Slimfit cursussen starten steeds in januari, april en september/oktober.
Maak snel een telefonische afspraak via 033-4611272 of stuur een e-mail naar info@fitforum.nl.

Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren