David Spine Concept

Het David Spine Concept is Europa’s meest succesvolle en meest bewezen rugtrainingsconcept. Het speciaal ontworpen apparaat zorgt voor een veilige en effectieve manier van verbetering van de mobiliteit, kracht en coördinatie van uw wervelkolom.

Rugklachten zijn vaak op te lossen door gerichte training van de rug. Hierbij gaat het niet alleen om de kracht, maar ook om controle. De pijnklachten verminderen bijna altijd als er weer controle is over de beweging van de rug. Bij Fitforum Amersfoort helpen wij u graag met het herstel van uw rug en om uw conditie op peil te houden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze sportprogramma’s en kom vrijblijvend langs voor het sport spreekuur!

Successcore

Het David Spine Concept heeft een gemiddelde successcore van 87%. Dat betekent dat bijna 9 van de 10 patiënten na de behandeling nagenoeg pijnvrij zijn en hun normale activiteiten kunnen hervatten.

Hoe werkt het?

De training gebeurt op een speciaal ontworpen toestel dat slechts 1 beweging toelaat. Doordat uw knieën en bovenbenen tijdens het bewegen worden vastgezet, wordt verzekerd dat de kracht volledig vanuit uw rug komt. Het is wetenschappelijk vastgesteld dat de spierkracht en de beweeglijkheid van de wervelkolom door deze training toenemen, waardoor de pijn aanzienlijk wordt verminderd.

Gratis rugadvies

Fitforum start met een GRATIS rugadvies aan de hand van een test op het David Spine apparaat. Met deze test krijgt u direct inzicht in de prestaties van uw rug op gebied van mobiliteit en kracht. Wilt u ook een gratis test doen? Maak telefonisch een afspraak op 033-4611272 of neem contact met ons op via het contactformulier!

Vergoeding rugtraining

Uw eigen zorgverzekering kan meehelpen deze nuttige training te vergoeden. Als Topzorg- en Pluspraktijk hebben wij goede contractafspraken met alle zorgverzekeringen. Bent u niet helemaal zeker of uw zorgverzekering de training vergoed? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten helpen u graag om uw klachten te verminderen. Wij zien u graag in onze praktijk!Onze specialisten

Mirjam
Mirjam Oedeem-, bekkentherapie
Anne
Anne MT, Fitness